START

ETT FRISKARE LIV FÖR ALLA


Krevis ambition är att hjälpa dig uppnå ett friskare liv och hälsosammare vardag. Utifrån dina förutsättningar och individuella behov upprättar vi en plan för att nå dina personliga hälsomål. Jag förser dig med verktygen du behöver för att optimera din hälsa men det är du som måste göra jobbet. Är du redo?

VAD ÄR KREVI?


KREVI HÄLSA & UTVECKLING är ett friskvårdsföretag som drivs av friskvårdskonsult Kristina Ekström. Jag erbjuder behovsanpassad hälsocoachning, behandlingar och utbildning för både privatpersoner såväl som företag.

 

Som friskvårdskonsult arbetar jag bl.a. med hälsoprofilbedömning (där vi kartlägger din nuvarande hälsostatus), kostråd, stresshantering, massage, träning och coachande samtal för att utifrån ett helhetsperspektiv stödja människor till hållbara livsstilsförändringar och utifrån behov klienten själv beskriver.


Krevi hjälper även företag att upprätta en systematisk friskvårdsplan för att skapa en hållbar hälsoutveckling på företaget. Företag som vill satsa på en sund arbetsplats och hälsosammare personal kan kontakta mig för mer info och personligt möte. Jag kommer gärna ut och besöker er verksamhet!


Privatpersoner kan naturligvis boka tid för behandling eller konsultation och besöka mitt behandlingsrum på Nordic Wellness Frölundas friskvårdsanläggning på Kontrabasgatan 9, bara ett stenkast ifrån Frölunda Torg.

 

KREVI HÄLSA & UTVECKLING är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.


KREVI Hälsa & Utveckling

Barytongatan 3

421 38 Västra Frölunda

Tel. 073-825 67 00

© KREVI Hälsa & Utveckling 2019

Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.